Χτίστε την καριέρα σας

Ειδίκευση Κομμωτικής

Σπουδές Ειδίκευσης Κομμωτικής MISEL GROUP

Συνδυαστικά Προγράμματα Ειδίκευσης Κομμωτικής

Tα MISEL GROUP Combo Courses, προσφέρουν στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη φοίτηση τους έχοντας διδαχθεί τεχνικές κομμωτικής στο υψηλότερο επίπεδο. Τα Combo Courses αποτελούνται από προγράμματα κομμωτικής των MISEL GROUP Education και MISEL GROUP Masterclass. Η επιλογή ενός Combo Courses γίνεται πάντα με ένα κοινό στόχο που θέτουμε με τους σπουδαστές μας. Στα MISEL GROUP Combo Courses το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα!

Στα τμήματα κομμωτικής της Misel Group διδάσκουν πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου των διαγωνισμών ανδρικών και γυναικείων κομμώσεων! 

Ολοκληρωμένα Προγράμματα Σπουδών Κομμωτικής

Επίπεδα Σπουδών Κομμωτικής

Προγράμματα Εξειδίκευσης

Επικοινώνησε μαζί μας για Δωρεάν Ενημέρωση. Κάνε τη σωστή επιλογή!

Θεμελιώδης αρχή και ικανοποίηση μας, είναι το να μοιραζόμαστε τις δημιουργικές ιδέες, την εμπειρία και την γνώση μας με νέους, ταλαντούχους ανθρώπους, που θέλουν να ασχοληθούν με την κομμωτική τέχνη και την ομορφιά.

Προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα και μέσω των συνεργασιών μας αποκτούν πιστοποιημένο δίπλωμα σπουδών.
Η Καλλιτεχνική Ομάδα μας, μέσα από ένα μεγάλο εύρος πρακτικών μαθημάτων, θα σας μεταδώσει την εμπειρία της και θα οδηγήσει όλους εσάς να κατακτήσετε την κορυφή.
Καλέστε μας