Προνόμια

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Η έμπειρη ομάδα των Hair Expert μας, σας προσφέρει αποκλειστικά Premium και Luxury υπηρεσίες για τα μαλλιά και την ομορφιά σας.

Στα κομμωτήρια μας, σας παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα νέα trends και τις τάσεις μόδας, όπως επίσης συμβουλές περιποίησης για την καθημερινή ρουτίνα των μαλλιών σας.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας…

…και Αφήστε μας να σας κακομάθουμε.

Book Now

Κατά την έξοδο της επίσκεψης σας στα κομμωτήρια μας, κλείστε αμέσως στην reception μας, το επόμενο ραντεβού για το χρώμα των μαλλιών σας μέσα στις επόμενες 5 εβδομάδες και κερδίστε άμεσα έκπτωση 15% .

Luxury Man

Κατά την έξοδο της επίσκεψης σας στα κομμωτήρια μας, κλείστε αμέσως στην reception, το επόμενο ραντεβού για το κούρεμα των μαλλιών σας μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες, διατηρήστε το στυλ σας και κέρδιστε έκπτωση 20%

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Γίνετε μέλος των κομμωτηρίων μας συγκεντρώστε πόντους… και κερδίστε απίστευτα δώρα και εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα!!! Παραλάβετε την κάρτα επιβράβευσης μέλους, κατά την επίσκεψή σας στα κομμωτήρια μας.

Το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης, σας χαρίζει 1 πόντο για κάθε 1€ που έχετε πληρώσει.

Το όριο του στόχου σας για να κερδίσετε το πρώτο σας δώρο είναι οι 300 πόντοι.

Μόλις επιτευχθεί ο στόχος σας, εμείς σας κάνουμε δώρο μία gift card αξίας 10€, την οποία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στην επόμενη επίσκεψή σας ή ακόμα και να την χαρίσετε σε όποιον εσείς επιθυμείτε!

Ένα ακόμη δώρο που έχετε με την κάρτα επιβράβευσης μέλους, είναι μία θεραπεία ενυδάτωσης ή αναδόμησης μαλλιών και σας το προσφέρουμε μόλις συμπληρώσετε τους πρώτους σας 100 πόντους!

Το δώρο αυτό σας προσφέρεται στην περίπτωση που είστε κυρία.

Το τελευταίο όμως που θα θέλαμε είναι να αφήσουμε παραπονεμένους τους αγαπητούς μας κυρίους.

Αγαπητοί μας κύριοι λοιπόν, με τη συμπλήρωση των δικών σας 100 πόντων κερδίζετε μια extra gift card αξίας 5€ !

Για κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, ένα ακόμη δώρο σας περιμένει μια ανάσα πριν από την επίτευξη του στόχου σας, κατά τη συμπλήρωση των 200 πόντων!!!

Το δώρο μας αντιστοιχεί σε μία ακόμα gift card αξίας 5€ !

Και να λοιπόν που μετά από τόσα δώρα φτάσατε στον στόχο σας και συμπληρώσατε τους 300 πόντους !!!

Συγχαρητήρια !!!

Ο στόχος σας ολοκληρώθηκε και η πολυπόθητη gift card αξίας 10€ είναι στα χέρια σας!!!

Η επιβράβευσή μας όμως για να σας ευχαριστήσουμε δεν σταματάει εδώ.

Στην επόμενη επίσκεψή σας παραλαμβάνετε την νέα σας κάρτα επιβράβευσης μέλους και τα δώρα σας επαναλαμβάνονται από την αρχή!!!

Τέλος, η ημέρα των γενεθλίων σας και της γιορτής σας θα σας χαρίσουν 20 πόντους δώρο κατά την επίσκεψη σας στα κομμωτήρια μας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας .

Με αυτό τον τρόπο σας βοηθάμε να φτάσετε τον στόχο σας ακόμη πιο γρήγορα!

Reccomend a Friend

Χαρίστε την κάρτα Recommend a Friend σε ένα φίλο ή φίλη ή μέλος της οικογένεια σας και δώστε του το προνόμιο έκπτωσης 20% στην 1η του επίσκεψη.

Κατά την έξοδο σας από το κομμωτήριο μας σας χαρίζουμε 2 κάρτες Recommend a Friend, διάρκειας 2 μηνών.

Εσείς με την σειρά σας, μπορείτε να χαρίσετε την κάθε κάρτα σε κάποιο φίλο ή φίλη ή μέλος της οικογένειας σας.

Χαρίζοντας την κάρτα μας, τους δίνετε το μεγάλο προνόμιο της έκπτωσης του 20%, για την πρώτη τους επίσκεψη στο κομμωτήριο μας.

Μόλις επιστρέψει η κάθε κάρτα σε εμάς θα έχετε προνόμιο να σας χαρίσουμε 20 πόντους για την κάθε μία στον λογαριασμό σας επειδή μας συστήσατε.

• Πρέπει ο φίλος ή η φίλη ή το μέλος της οικογένειας σας που θα μας συστήσετε, να μην έχει επισκεφθεί ποτέ το κομμωτήριο μας.
• Οι κάρτες καταχωρούνται στο σύστημα μας και θα πρέπει από μέρους μας, να γίνει οπωσδήποτε η προσθήκη των πόντων σας.
• Την κάρτα πρέπει να την παραλάβουμε κατά την είσοδο του φίλου ή της φίλης ή του μέλος της οικογένειας σας στο κομμωτήριο μας.
• Θα πρέπει να ενημερώνεται η reception του κομμωτηρίου στην περίπτωση που έχετε κάρτα Recommend a Friend κατά την στιγμή της κράτησης του ραντεβού σας για να ισχύει η έκπτωση.

Καλέστε μας