1956
Μία ιστορία που συνεχίζεται ως σήμερα!!!

MISEL GROUP SALONS

Ο Μιχαήλ Κεφάλας ξεκινά την μακρόχρονη καριέρα του ως κομμωτής με το πρώτο σαλόνι ομορφιάς. Πολύ γρήγορα το κομμωτήριο ΜΙΣΕΛ γίνεται η πρώτη επιλογή της τότε Αθηναϊκής κοινωνίας, και ο Μιχαήλ Κεφάλας γίνεται πασίγνωστος πλέον ως “Μισέλ, Κομμωτής Κυριών”.

Πορεία

Ο Μισέλ συνεχίζει να γράφει την λαμπρή πορεία του και με συνεχείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς κομμωτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Βραβεία

1962

1ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι, με την κομμωτική δημιουργία: FLAME

1964

3ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι.

1965

5ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στη Βιέννη

1966

2ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Μόναχο.

65 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σήμερα 65 χρόνια μετά, τα κομμωτήρια MISEL GROUP και οι Ηair Εxperts συνεργάτες τους, παρέχουν Premium & Luxury υπηρεσίες για τα μαλλιά και την ομορφιάς σας.

Οι Art, Creative & Technician Directors μας, με συμμετοχή στα πιο διάσημα events κομμωτικής στον κόσμο, editorial μόδας για μεγάλα περιοδικά, hair styling σε fashion shows, φωτογραφίσεις και συνεργασίες με τηλεοπτικά κανάλια, μεταφέρουν την εμπειρία τους σε όλη την δημιουργική ομάδα των Hair Experts που στελεχώνουν τα κομμωτήρια MISEL GROUP.

Όλοι, μαζί με την δημιουργική ομάδα των Hair Experts από τα κομμωτήρια MISEL GROUP και με βάση την εμπειρία που έχουν αποκομίσει από Διεθνείς και Ελληνικές πασαρέλες ή παρουσιάσεις μόδας, προτείνουν και δημιουργούν δικές τους Collections και είναι εδώ για να πραγματοποιήσουν κάθε στιλιστική σας φαντασίωση.

Με σεβασμό στην δική σας προσωπικότητα δημιουργούμε προσωποποιημένο στυλ για την κάθε γυναίκα.

Σημείο αναφοράς για όλες τις τελευταίες τάσεις που παρουσιάζουμε και σας προτείνουμε είναι οι Collections του Elite Club της Haute Coiffure Française, της οποίας τα κομμωτήρια MISEL GROUP είναι μέλη.

Καλέστε μας